Kymenlaakson kylät ry:n Näky-hanke touhottaa menemään läpi kesän.

Heinäkuussa kylät näkyvät mm. Näkyvä Koria -projektin myötä ja elokuussa Kouvolan kävelykatu Manskin Kyläjuhlaviikolla 5.-11.8.2019. Jo Asuntomessujen ensimmäisellä viikolla Manskille ilmestyy KSAO:n ja XAMK:n oppilaiden myyntikojuja, saattaa sieltä löytyä vielä myyntikoju sinullekin jos haluat tuotteistasi tarjolle ja tuottamaan.
Näkyvät Kylät -hanke järjestää Korian taajamaan koko asuntomessukuukauden ajaksi yhteisöllisen tilan, johon Korian kehittämisestä innostuneet tahot ovat tervetulleita mukaan. Tämä tila tulee olemaan lähes koko taajama-alueen kokoinen, päänäyttämönä toimii Elimäen Vilppulan nuorisoseurantalo. Alueelle on kaavailtu toimintaa ja tekemistä vauvasta vaariin – yhteisöllistä, yhdessä ja paikallisen kehittämisen ehdoilla.

Näkyvät Kylät-hanke jatkuu vielä marraskuun lopulle asti, joten nyt viimeistään on hyvä miettiä mitä Näky-hanke voisi tarjota Kouvolan ja Iitin alueen kylille. Koulutusta, kyläsuunnitelmia ja -esitteitä, näkyvyyttä asuntomessujen aikana,maaseudun tonttipörssin ja tonttiasiamiesverkoston edistäminen? Lisätietoa hankkeesta ja kesän tapahtumista antavat Projektipäällikkö Leena Borg leena.borg@kymenkylat.fi ja Näkyvä Koria-projektista vastaava hankevetäjä Maija Raikamo maija.raikamo@kymenkylat.fi.

Lisätietoa myös Kymenlaakson kylien nettisivuilta:
https://kymenlaaksonkylat.fi/wp-admin/post.php?post=2938&action=edit