Vielä ehdit hakea Anjalankoski -rahoitusta

Pilottiluonteisen Anjalankoski-rahoituksen todennäköisesti viimeiseksi jäävä hakukierros päättyy  30.4., joten nyt kannattaa tehdä hakemus! Rahoituksen tavoitteena on aktivoida entisen Anjalankosken alueella toimivia yhdistyksiä, yhteisöjä ja mikroyrityksiä. Anjalankoski-rahoitusta voi saada esimerkiksi yleishyödyllisiin pieniin investointeihin ja kehittämisprojekteihin, jotka hyödyttävät mahdollisimman suurta joukkoa, ideoiden testaukseen, toimintamallien kehittelyyn tai vaikkapa mikroyrittäjyyttä tai elinkeinotoimintaa yleisesti edistävään toimintaan.

Yhteen projektiin tukea voi saada 100 € – 6 000 € ja omarahoitus on 0-50 %. Tukiprosentti määräytyy tapauskohtaisesti. Tukea voivat hakea entisen Anjalankosken alueella toimivat rekisteröityneet tai rekisteröitymättömät yhdistykset, muut yhteisöt, mikroyritykset tai yrityksen perustamista suunnittelevat yksityishenkilöt.

Lisätietoja Anjalankoski-rahoituksesta täältä