Lasten Liike-kerho haku on nyt auki (31.3. asti)

Iltapäivä on monille perheille kuormittavaa aikaa lasten koulupäivän loppuessa aikaisin ja harrastusten painottuessa iltaan. Lasten Liikkeen tavoitteena on tuoda liikunnalliset iltapäiväkerhot jokaisen lapsen ulottuville. Nyt liikuntakerhot tavoittavat vain 23 % lapsista, vaikka suurin osa haluaisi mukaan.

Olympiakomitean koordinoimat Lasten Liike kerhot toimivat paikallisten urheiluseurojen ja yhdistysten voimin. Lasten Liike tukee yhdistyksiä kerhojen järjestämistä erilaisilla palveluilla. Kerhoihin tavoitellaan erityisesti lapsia, joilla ei ole mahdollisuutta muuhun harrastustoimintaan.

Nyt avatun haun myötä paikalliset yhdistykset voivat hakea tukea kerhojen käynnistämiseen Lasten Liikkeeltä.
Tuki haetaan koko lukuvuodeksi kerrallaan ja sen suuruus on 500 euroa per kerho. Tuki on tarkoitettu täydentämään muita tukimuotoja siellä missä tarve on suurinta. Hakuaika lukuvuoden 2019-2020 avustuksille on 1.-31.3.2019.

Tutustu tarkemmin osoitteessa: https://www.lastenliikeiltapaiva.fi/ ja hae mukaan. Vie seurasi tai koulusi harrastusmahdollisuudet uudelle tasolle.

Lasten Liike -info

Petteri Mäkelä
Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä
KYMENLAAKSON LIIKUNTA RY