Kysely kymenlaaksolaisille yhdistystoimijoille

Hei kymenlaaksolainen yhdistystoimija!

Keräämme tällä kyselyllä tietoa Kymenlaakson alueen yhdistyksistä. Kysely laitetaan erikseen jokaisesta Kymenlaakson kunnasta ja on tarkoitettu kaikille järjestöille ja yhdistyksille, joilla on toimintaa Kymenlaaksossa. Kyselyn tuottaman tiedon avulla pyritään edistämään järjestöjen ja yhdistysten keskinäistä yhteistyötä sekä yhteistyötä kuntien ja tulevan maakunnan kanssa.

Toivomme yhtä vastausta jokaisesta Kymenlaaksossa toimivasta yhdistyksestä niin, että vastaus edustaa koko yhdistyksen kantaa. Jokainen vastaus on tärkeä! Varaathan kyselyn vastaamiseen noin 15 minuuttia.

Kyselyssä tarvitset tietoa seuraavista asioista: yhdistyksen perustiedot, yhdistyksen toiminta, avustukset, toimintamuodot, tilat ja kehittämistarpeet. Lisäksi kysytään ajatuksia toimintaympäristön muutoksesta sekä hyviä käytäntöjä yhteistyöstä yhdistysten ja kuntien kanssa.

Kysely on avoinna perjantaihin 6.2.19 saakka.

Yksittäisten vastaajien antamia tietoja ei luovuteta eteenpäin.

Kiitämme vastauksistanne ja arvokkaasta panoksestanne yhteiseen vaikuttamistyöhön.

Lisätietoja kyselystä antaa Kymenlaakson Järjestö 2.0 -hankkeen järjestöagentti Henna Hovi, henna.hovi@kykasote.fi, p. 050 567 3610

Linkki kyselyyn:

Ystävällisin terveisin,

Henna Hovi

Järjestöagentti, Kymenlaakso

henna.hovi(at)kykasote.fi

Käyntiosoite:
Hallituskatu 5, 2. kerros, 45100 Kouvola

Kymen-Karjalan sosiaali- ja terveysturva ry
Yhes enemmän! Järjestöagentit maakuntien toimintaa kehittämässä.