Koululainen kesätyöhön järjestöön

Kouvolan kaupunki pilotoi uutta tapaa työllistää nuoria kesätöihin eri puolille Kouvolaa.

Järjestöjen on mahdollista saada 16 – 20-vuotias nuori kuukaudeksi kesätöihin. Kouvolan kaupunki toimii nuorten työnantajana ja maksaa palkan, yhdistys vastaa työtehtävien kokoamisesta ja nuoren työnohjauksesta.
Yhdistyksiä pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksestaan 22.2.2019 mennessä osoitteeseen yhteisotyo@kouvola.fi. Samalla voi ilmoittautua mukaan infotilaisuuteen, joka pidetään maanantaina 4.3.2019 klo 18 Kouvolan Porukkatalolla.

Kesätöistä kiinnostuneiden nuorten tulee jättää hakemus 22.2. – 17.3.2019 Kouvolan kaupungille: www.kouvola.fi/rekry osana muiden kaupungin kesätyöpaikkojen hakua.

Lisätietoja asiasta antaa Kouvolan yhteisöpalvelujen päällikkö Anne Eriksson: anne.eriksson(at)kouvola.fi tai puh. 020 615 8492.