Rahoitusta pieniin yleishyödyllisiin investointeihin

Suuren suosion saanut Kasvun pienet investoinnit -teemahanke saa jatkoa uudessa hankkeessa. Elinvoimaa kyliin -teemahanke kokoaa yhteen yleishyödyllisiä investointeja, jotka olisivat liian pieniä rahoitettaviksi yksittäisinä hankkeina.

Alahankkeiden haku käynnistyy 1.1.2019 ja päättyy 31.3.. Alahankkeiden pitää olla toteutettu 31.1.2020 mennessä eli toteutukseen on aikaa vajaa vuosi.

Alahankkeessa voi esimerkiksi kunnostaa yhteisiä kokoontumistiloja, ulkoilu- ja liikuntapaikkoja tai hankkia niihin laitteita ja välineitä. Alahankkeen hakijan tulee olla julkisoikeudellinen yhteisö eli esim. rekisteröitynyt yhdistys. Alahanke voi olla kokonaiskustannuksiltaan 1000-10 000 euroa ja tukea myönnetään maksimissaan 70 %. Omarahoitus voi olla joko rahaa tai talkootyötä.

Lue lisää Elinvoimaa kyliin -teemahankkeesta.