Vapaaehtoistyön kasvot -valokuvahaaste

Osallistu Kansalaisareenan Vapaaehtoistyön kasvot -valokuvahaasteeseen – ja haasta muutkin tuntemasi vapaaehtoiset osallistumaan!

Kansalaisareena haluaa tuoda näkyväksi vapaaehtoistyön kirjoa, joten he toivovat kaikkien Suomen vapaaehtoisten jakavan kuvan vapaaehtoistyöstään sosiaalisessa mediassa. Valokuvahaasteen kampanja-aika on 14.11.-5.12. Kuvista kootaan valokuvanäyttelyn.

Tässä joitakin ohjeita:

• Valitse kuva, joka liittyy omaan vapaaehtoistyöhösi. Voit esiintyä kuvassa itse, mutta se ei ole pakollista. Muistathan kuitenkin kysyä etukäteen luvan kuvan julkaisuun, jos kuvassa esiintyy joku muu ihminen.

• Voit halutessasi kertoa kuvan yhteydessä, mitä vapaaehtoistoiminta merkitsee sinulle.

• Käytäthän hashtageja #vapaaehtoistenpäivä ja #hiiop, jotta kuvasi löytyy. Voit merkitä kuvaan myös Kansalaisareenan sometilit (Facebook, twitter, Instagram). Huomioithan, että jos profiilisi on yksityinen, Kansalaisareena ei näe kuvaa!

• Muistathan, että valokuvan tekijänoikeus on kuvan ottajalla, joten kysy tarvittaessa häneltä lupa kuvan julkaisuun!

• Postatun kuvan ei tarvitse olla uusi, vaan se voi olla mistä tahansa tekemästäsi vapaaehtoistehtävästä.

Kansalaisareena kysyy kaikilta kuvan julkaisseilta erikseen luvan kuvan käyttöön näyttelyssä. Jos profiilisi on yksityinen, mutta haluat mukaan näyttelyyn, voit lähettää kuvakaappauksen postistasi kampanja- ja tapahtumakoordinaattorille (maria.talvela@kansalaisareena.fi).

Lisätietoa ja esimerkiksi materiaalia vapaaehtoisten tapahtuman järjestämiseksi löydät Kansalaisareenan verkkosivuilta.