Adventtikalenterien myynti Etelä-Karjalassa

Adventtikalenterien myynti Etelä-Karjalassa

Mitä partiossa tehdään ja miksi myydään adventtikalentereita?

Partio on toimintaa nuorilta nuorille. Lippukuntamme toimintaan osallistuu viikoittain 7–22 -vuotiaita lapsia ja nuoria, joille partio on tärkeä harrastus. Yksikään partiolainen ei jää seuraamaan vierestä, vaan kaikki pääsevät mukaan ja tekemään itse.

Teemme jatkuvasti määrätietoista työtä harrastusmaksujen pitämiseksi alhaisina, jotta viikoittainen toiminta, retket ja leirit olisivat kaikkien ulottuvissa myös jatkossa. Ostamalla adventtikalenterin, olette mukana mahdollistamassa jokaiselle lapselle ja nuorelle kehittävää viikoittaista toimintaa, elinikäisiä ystävyyssuhteita ja onnistumisen kokemuksia.

Partiolaisten adventtikalenteri on tuonut joulun tunnelmaa suomalaisiin koteihin jo vuodesta 1947 lähtien: viime vuonna kalenteri täytti siis jo huikeat 70 vuotta! Kalenteritervehdys on lämmin tapa kiittää kuluneesta vuodesta ja samalla teette hyvää tukemalla paikallista nuorisotoimintaa. Kalenterin hinta on 7 euroa/kpl, alv. 0%.

Lisätietoja adventtikalenterikampanjastamme löydätte sivulta www.adventtikalenteri.fi