Minela Säätiön avustushaku nuorten osallisuuden ja kehittymisen tukemiseen on käynnissä 30.10.2018 asti

Vuonna 2011 perustetun Minela Säätiön tehtävä on nuorten osallisuuden ja kehittymisen tukeminen. Avustukset jaetaan nuorten liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin sekä luovuutta, osaamista ja osallisuutta tukevaan toimintaan. Avustuksia nuorisotyölle voivat hakea kerhot, yhdistykset ja seurat. Säätiö voi jakaa avustuksia myös haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevia yksittäisille nuorille.

Säätiö on avustanut mm. Cantores Minores -poikakuoroa heidän taiteellisessa ja kasvatuksellisessa toiminnassa, PerformanceSirkusyhdistys ry:tä lasten- ja nuorten taidekasvatushankkeisssa, Helsinki Hacklab -elektroniikkatyöpajaa matalan kynnyksen osallistumisen mahdollistamisessa, Syömishäiriöliitto-SYLI ry:tä kohtaamisoppaan tekemisessä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi sekä videon tekemisessä erityisesti poikien syömishäiriötietouden lisäämiseksi, Espoo Basket Teamin t06-tyttöjen koripallojoukkuetta kansainvälisen koripalloturnauksen järjestämisessä, Sammatin Vapaan kyläkoulun kannatusyhdistystä koululaisten iltapäiväkerhotoiminnassa. Lisäksi säätiö on tukenut apurahoilla, stipendeillä ja avustuksilla kymmeniä muita tärkeitä avustuskohteita ympäri Suomea, niin yksittäisiä nuoria kuin myös yhdistyksiä, kerhoja ja seuroja.

Lue lisää Minela Säätiön sivuilta