Kasvun strategiset kärkihankkeet loppusuoralla -tule tutustumaan tuloksiin!

Kasvun strategiset kärkihankkeet, Leader-rahoitteinen Paikallista kasvua kyliin ja yrityksiin sekä ESR-rahoitteinen Uusi tapa toimia -hanke ovat päättymässä.

Uusi tapa toimia -hanke esittelee tuloksiaan Marrasleimahdus-tapahtuman yhteydessä Kouvolan Porukkatalolla lauantaina 17.11.2018 klo 10:30-11:30. Hankkeessa on mm. perustettu Kouvolan yhdistysten yhteinen Kaikumedia, autettu Kouvolan Porukkatalon perustamisessa ja työllistetty pitkäaikaistyöttömiä ja nuoria Kaikumedian sisällöntuotantoon ja Porukkatalolle yhteistyössä Kouvolan kaupungin ja Kouvolan Korttelikodit ry:n kanssa.

Paikallista kasvua kyliin ja yrityksiin -hankkeen tuloksia esitellään Kouvola-talolla tiistaina 20.11.2018 klo 17 alkaen. Hankkeessa on mm. tiedotettu rahoitusmahdollisuuksista, organisoitu nuorten kansainvälinen seikkailuseminaari Amaze me Leader, koulutettu kylien asukkaita, avustettu kyliä kyläsuunnitelmien tekemisessä ja edistetty yrittäjyyskasvatusta. Molempien hankkeiden päätöstilaisuudet ovat kaikille avoimia.