Kumppanuustalo Hilman syksyn ohjelmaa

Kumppanuustalo Hilma on yhdistysten koti ja monipuolinen kansalaistoiminnan keskus. Hilmalla on tänä syksynä luvassa monipuolista kaikille avointa matalankynnyksen toimintaa, luentotilaisuuksia sekä tapahtumia. Toiminta järjestetään yhteistyössä yhteistyöverkostojen, paikallisten yhdistysten, aluejärjestöjen ja vapaaehtoistoimijoiden voimin. Esimerkkinä voisi mainita vasta alkaneen perhekahvila-toiminnan, joka toteutetaan Perhekeskuksen yhteistyöverkoston avulla. Perhekahvila-toiminta päätettiin perustaa selkeästi tarvepohjalle ja se keräsi heti mukavasti osallistujia. Luvassa on syksyn mittaan myös monta mielenkiintoista luentoa ja tapahtumaa. Esillä ovat esimerkiksi mielenterveys- ja päihdeasiat, muovijätteen vähentäminen, kaatumisten ehkäisy sekä digitaalisten taitojen parantaminen. Hilmalla on myös edelleen käynnissä yhteistyössä EHYT ry:n kanssa Auta asunnotonta – lahjoita lapaset 2018! -keräys. Voit toimittaa ehjät ja puhtaat lapaset, pipon, villasukat tms. Hilman olohuoneen keräyspisteelle 15.10. asti.

Vanhustenviikko näkyy myös Hilmalla. Maanantaina digitutorit järjestävät di-gineuvontaa vertaisohjauksena. Keskiviikkona on luvassa hyödyllinen luento luontaistuotelääkkeiden yhteisvaikutuksista. Perjantaina yhdistysväki järjestää Hilmalla Kohtaamisia ja toimintaa-tapahtuman. Tapahtumassa on luvassa mm. bingon pelaamista, käsityöpajaa, tuolijumppaa, mukavaa yhdessä oloa jne.

Hilman tiedote ja tapahtumakalenteri syksy 2018