Kansainvälinen vertaistuen päivä ja Suuri kiitos -kampanja

Yhdysvalloista lähtöisin olevaa Kansainvälistä vertaistuen päivää (Global Peer Supporter Celebration Day) vietetään vuosittain maailmalla lokakuun kolmannen viikon torstaina. Päivä on vuosittainen vertaistoiminnan ja -tuen juhlapäivä myös Suomessa. Tänä vuonna vertaistuen päivää vietetään 18.10.2018.

Juhlapäivän tarkoituksena on huomioida ja juhlistaa vertaistukijoiden tekemää arvokasta työtä ihmisten hyvinvoinnin tukemisessa. Näin vertaistukija ja hänen tekemänsä työ saavat ansaitsemansa kiitoksen. Huomioiminen voi tapahtua eri tavoin, esimerkiksi lähettämällä kiitoskortin tai -viestin tai kutsumalla tapaamiseen kahvikupin äärelle.

Kansalaisareenan verkkosivuilta löytyy Suuri kiitos! -kortteja, joita voi tulostaa tai lähettää eteenpäin sähköisenä. Twitterissä käytössa ovat hashtagit #suurikiitos ja #vertaistuki.  Kansalaisareena toivoo kuulevansa tarinoita siitä, millaisin tavoin olette kiittäneet vertaistukijoita.

Lue lisää vertaistuen päivästä Kansalaisareenan verkkosivuilta


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn