Muistipuisto, innostavia tehtäviä ja aivoterveyttä tukevaa tietoa

Muistipuisto® on helppokäyttöinen ja innostava verkkosivusto, joka sisältää aivoterveyttä tukevaa tietoa, tekemistä ja käytännön vinkkejä. Käyttäjä oppii puistossa myös aivojen toimintakykyä edistäviä keinoja.
Muistipuisto on kehitetty käyttäjälähtöisesti Miina Sillanpään Säätiön ja Muistiliiton yhteishankkeessa vuosina 2016–2018 Veikkaus Oy:n pelituottojen avustuksella.

Muistipuiston kehittämistyön keskiössä ovat olleet muistisairaat henkilöt ja heidän läheisensä sekä muistiyhdistyksissä toimivat vapaaehtoiset. Muistipuisto soveltuu hyvin myös aivoterveydestään huolestuneille tai kiinnostuneille ikääntyville.

Muistipuiston kehittämiseen osallistuneet käyttäjäkehittäjät pitävät Muistipuistoa hyödyllisenä. Se on virkistänyt, aktivoinut, auttanut keskittymään, ohjannut aivoterveellisiin elämäntapoihin ja tuonut mielekästä tekemistä arkeen.

Lisätietoa sekä hauskoja tehtäviä löydät osoitteesta: https://www.muistipuisto.fi/#