Kuka on seuraava Kouvolan valovoimainen vapaaehtoinen

Kaupunki pyytää ehdotuksia viidettä kertaa jaettavan Kouvolan valovoimainen vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi 5.10.2018 mennessä.

Palkinto voidaan myöntää yhdelle tai useammalle henkilölle tai ryhmälle, yhteisölle tai yhdistykselle tai muulle taholle, joka on tehnyt Kouvolassa merkittävän vapaaehtoisteon tai -tekoja tai luonut kaupungille myönteistä julkisuuskuvaa vapaaehtoistoiminnallaan.

Palkinnon saajan päättää Kouvolan kaupungin aikuisväestön lautakunta työryhmän esityksen pohjalta. Palkintona on kouvolalaisen taiteilijan teos, joka luovutetaan Kuusankoskitalolla 20.11.2018 pidettävässä juhlassa.

Ehdotukset palkinnon saajaksi tulee jättää 5.10.2018 mennessä osoitteeseen Kaupungin hyvinvointipalvelut, Porukkatalo, Savonkatu 23, 45100 Kouvola tai sähköisesti.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Anne Eriksson, puh. 020 615 8492.

Sähköinen lomake

Valovoimainen_vapaaehtoinen_palkintosääntö