Osaamis-, ohjelma- ja tekijäpankki yhdistystoimijoille

Hyvät yhdistys- ja yhteisölliset toimijat!

Uusi tapa toimia hankkeen tavoitteisiin kuuluu yhdistystoimijoiden osaamis-, ohjelma- ja tekijäpankin perustaminen.

Vastaava pankki löytyy jo Kouvolan kaupungin sivuilta ja hankkeen tarkoituksena on päivittää ja kehittää olemassa olevaa pankkia syksyn 2018 aikana.

Pyytäisin sinua nyt pohtimaan, mitä sinä osaat ja voisit tarjota muille? Entä edustamasi yhdistys tai yhteisö?
Tai oletteko järjestämässä tapahtumaa, johon tarvitsette ohjelmaa ja sisältöä?
Osaamis- ja tekijäpankin tarkoituksena on jakaa osaamista ja tekijöitä sekä kehittää samalla yhdistysten varainhankintakeinoja.

Tulemme myös selkeyttämään ohjelmapankkia kategorioinnilla ja ulkoasun päivityksellä.

Teemme päivitykset syksyn aikana, jonka jälkeen tiedotamme tekijä- ja ohjelmapankista seudun toimijoille ja median edustajille.

Kerro meille oman tai yhdistyksenne osaaminen ja jaettavissa oleva tietotaitonne osoitteeseen:
tanja.rautavirta@pohjois-kymenkasvu.fi

Nykyisen tekijä- ja ohjelmapankin löydätte alla olevasta linkistä:

Ystävällisin terveisin,

Tanja Rautavirta