Kansainvälinen vapaaehtoisten päivä on 5.12.2018

Joka toinen meistä on sellainen – vapaaehtoinen! Keskiviikkona 5. joulukuuta vapaaehtoiset ja vapaaehtoistyö saavat erityistä huomiota, kun Suomessa vietetään Kansainvälistä Vapaaehtoisten päivää.

Kansalaisareena ry kutsuu vapaaehtoiset, yhteisöt sekä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan aktiivit ympäri Suomen osallistumaan vapaaehtois- ja vertaistyöstä käytävään keskusteluun, juhlistamaan vapaaehtoisuutta, kiittämään ja kannustamaan vapaaehtoisia ja vertaisia sekä järjestämään vapaaehtoisaiheisen tapahtuman omalla paikkakunnallaan aikavälillä 26.11–5.12.!

Osana kampanjaa toteutamme valokuvahaasteen 14.11.–5.12. Haluamme tuoda näkyväksi vapaaehtoistyön kirjoa, joten toivomme kaikkien Suomen vapaaehtoisten jakavan kuvan vapaaehtoistyöstään sosiaalisessa mediassa hashtagilla #vapaaehtoistenpäivä.

Vapaaehtoisten päivän tapahtumat ilmoitetaan vapaaehtoistyön välityspalvelu Hiiop100.fi:hin ja tapahtumia nostetaan esiin myös kampanjan Facebook-sivulla sekä nettisivuilla, jonka kautta voit ilmoittaa tapahtumanne, niin saat näkyvyyttä. Kaikki ilmoitetut tapahtumat lisätään Kansalaisareenan Vapaaehtoisten päivän tapahtumasivulle. Kampanjan nettisivuilla on myös tarkemmat osallistumisohjeet. Edistetään vapaaehtoistyötä yhdessä!

Käytössä ovat hashtagit #vapaaehtoistenpäivä ja #hiiop
Kansalaisareena ry toteuttaa Vapaaehtoisten päivän kampanjan yhteistyössä vapaaehtoistyön välityspalvelu Hiiop100.fi:n kanssa.

Lisätietoja kampanjasta: http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoistenpaiva/
Maria Talvela, Kansalaisareena ry, etunimi.sukunimi@kansalaisareena.fi
Viestintäasiat ja haastattelupyynnöt: Katja Reinikainen, Kansalaisareena ry

Tiedote