Muistutus rekisteröityneille toimijoille Yhdistysinfossa

Mahtavaa! Yhdistysinfo.fi -sivustolle on rekisteröitynyt suuri joukko uusia toimijoita. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit ilmoittaa sivustolle tapahtumia, toimintaa, vapaaehtoistehtäviä, tiloja, työ- ja harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja sekä henkilöstöä.

Tällä hetkellä monen rekisteröityneen toimijan tiedot ovat luonnostilassa, eivätkä siitä syystä näy Yhdistysinfon sivustolla. Muistathan käydä täyttämässä toimijan perustiedot ja saat näin kaiken hyödyn irti sivustosta. Ohje toimijan perustietolomakkeen täyttämiseen ja tietojen julkaisuun:

· Kirjaudu sisään yhdistysinfo.fi -palveluun ja mene ohjausnäkymän puolelle

· Valitse ohjausnäkymän hallintapaneelista Toimijan perustiedot

· Täytä kaikki kohdat huolellisesti (Toiminnan kuvaus sekä Toimija-kohdan kaikki välilehdet)

· Voit esikatsella sivun ennen julkaisemista oikeassa ylälaidassa olevasta Esikatsele-painikkeesta

· Kun olet valmis, klikkaa vihreää Julkaise-painiketta

Yhdistysinfo.fi on osa valtakunnallista Toimeksi.fi -verkkopalvelua. Tietonne löytyvät näin ollen myös valtakunnallisesta palvelusta, mikä lisää toimintanne näkyvyyttä.

Toimeksi.fi on koonnut YouTube -kanavalleen ohjevideoita mm. toimijan perustietojen syöttämiseen.