Kumppanuustalo Hilma muuttaa

Kumppanuustalo Hilma muuttaa kesäkuussa uusin tiloihin Varuskuntakerholle, Kadettikoulunkatu 3.

Kesällä moni yhdistys viettää ansaittua lomaa, joten ”uuden” Hilman toiminnallisia avajaisia vietetään 6.9. klo 15-18. Tule mukaan avajaisiin esittelemään oman yhdistyksesi toimintaa! Avajaisiin toivotaan mahdollisimman osallistavaa toimintaa. Esimerkiksi SPR Haminan osasto on suunnitellut, että heidän rastillaan pääsee opettelemaan defibrillaattorin käyttämistä. Kaakonkulman 4H puolestaan kertoo nuorille yrittäjyydestä ja nuori pääsee hieman omia taitojaan arvioimaan. Yhdistyksesi toiminta voi olla suunnattu lapsille, työikäisille, ikäihmisille, erityisryhmille, jonkin lajin tai taidon harrastajille, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen tms. Eli ketään ei suljeta pois, vaan toivotaan, että tapahtumasta löytyy jokaiselle elämyksiä, mielekästä tekemistä, näkemistä ja kokemista.