Kunnon komediaa yhdistyksellenne

Aurinkoista kevättä Heinolan Kesäteatterista,

Vaikka lämpötila on vielä keväisen kolea, olemme me Heinolan kesäteatterissa tekemässä töitä jo kesän 2018 eteen. Mikäli yhdistyksessänne suunnitellaan vielä kesän ohjelmaa, niin uskomme että Heinola ja esityksemme Kunnon komedia olisi erinomainen valinta.

Kunnon komedia on tyylipuhdas terveyskylpylään sijoittuva englantilaisfarssi, jossa vauhtia ja nopeita juonenkäänteitä on riittämiin. Solmussa olevia ihmissuhteita, vakuutuspetoksia, väärinkäsityksiä ja ennen kaikkea ratkiriemukasta kesäteatteria Suomen upeimmissa puitteissa.

Lavalla nähdään Suomen näyttelijöiden parhaimmistoa: Risto Kaskilahti, Taisto Oksanen, Jari Pehkonen, Jaana Saarinen, Pihla Penttinen, Anu Sinisalo ja Jonna Järnefelt. Kunnon komedian ohjaa Pertti Sveholm.

Tulevan kesän paikkoja myydään ja varataan jo kovaan tahtiin, joten ryhmänne kannattaa olla jälleen ajoissa liikkeellä jotta pääsette varmasti esitykseen haluttuna ajankohtana.

Autamme tarvittaessa myös kesäteatterimatkan lisäohjelman ja –palvelujen ideoinnissa. Heinolassa nähtävää ja koettavaa riittää. Lisätietoja löydätte myös www.heinola.net ja www.heinola.fi.

Toivottavasti tapaamme ensi kesänä Heinolassa!

Ystävällisin terveisin,

Marita Terävä