KUTSU SEUROILLE, YHDISTYKSILLE JA JÄRJESTÖILLE

Harrastus on yksi tärkeä tekijä ihmisen kasvussa ja kehittymisessä. Harrastuksen myötä nuori kokee kuuluvansa johonkin ryhmään. Monelle meistä harrastus on ohjannut myös ammatinvalintaa.
Harrastuspäivän tavoitteena on tarjota Valkealassa asuville nuorille mahdollisuus tutustua koulupäivän aikana erilaisiin harrastusvaihtoehtoihin. Kohderyhmänä on Valkealan yläkoulun 352 oppilasta luokilla 7-9. Oppilaat ovat iältään 13-15 –vuotiaita.
Kutsumme teidät mukaan toteuttamaan yhdessä toiminnallista nuorten harrastuspäivää Valkealan yläkoulun oppilaille.

Aikataulu:

• ke 21.3.2018 klo 16.00-17.30 suunnittelupalaveri Valkealan yläkoululla luokassa 306, sisäänkäynti pääovesta
  • sovitaan tilojen ja alueiden käytöstä
  • käytössä 25.4. on Valkeala-talon sisätilat, piha-alueet ja Valkealan urheilukeskuksen kentät sekä Valkealan yläkoulun pihat ja sisätilat
  • laaditaan aikataulu-kaavio
  • ke 25.4.2018 Harrastuspäivä nuorille Valkealassa

Tartu tilaisuuteen ja lisätä toimintasi näkyvyyttä, saat uusia harrastajia ja uusia jäseniä.
Suunnittelupalaveriin osallistumisesta laita sähköpostiviesti osoitteeseen pauli.polonen@kouvola.fi viimeistään ma 19.3.2018.