Järjestöasiantuntija Invalidiliiton Lappeerannan toimipisteelle

Invalidiliitto on edistänyt ja kehittänyt fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää jo 80 vuotta. Invalidiliitto-konserniin kuuluvat myös Validia Asuminen ja Kuntoutus, Lapin Kuntoutus sekä Ammattiopisto Spesia.

Haemme järjestöasiantuntijaa Lappeenrantaan vahvistamaan yhdistys- ja aluetoiminnan tiimiämme. Työalueena Lappeenrantaan sijoittuvalla järjestöasiantuntijalla on Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen maakunnat.

Yhdistys- ja aluetoiminnan tavoitteena on edistää jäsenyhdistystemme elinvoimaisuutta, vaikuttaa maakunnallisesti vammaisten henkilöiden aseman parantamiseksi sekä kehittää jäsenistöön kohdistuvaa neuvontaa.

Järjestöasiantuntijan tehtäviin kuuluu jäsenyhdistystemme elinvoimaisuuden tukeminen eri keinoin, paikallinen ja maakunnallinen vaikuttamien (erityisesti sote- ja maakuntauudistukseen) ja neuvonta sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Edellytämme

• soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista
  • itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä organisointikykyä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä verkostoitumiseen ja yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa
  • kokemusta järjestötoiminnasta ja kouluttamisesta
  • vammaisten palvelujärjestelmän tuntemusta

Arvostamme kosketuspintaa vammaisuuteen, vaikuttamistoiminnan tuntemusta, kykyä toimia erilaisista taustoista olevien ihmisten kanssa sekä hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja.

Työ edellyttää valmiuksia matkustamiseen, itsenäiseen työskentelyyn ja sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ajan hermoilla olevan tehtäväkokonaisuuden, laajat yhteistyöverkostot sekä ammattitaitoisen työyhteisön taustatuen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.
Lisätietoa antaa vastaava järjestöasiantuntija Mirva Kiiveri mirva.kiiveri@invalidiliitto.fi., p. 044 765 0658.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV viimeistään 16.3.2018 (huom! alkuperäistä hakuaikaa on jatkettu) osoitteeseen mirva.kiiveri@invalidiliitto.fi .