Yhdistysten verkostotreffit – Föreningarnas nätverksträff

Kumaja-kumppanuusverkosto järjestää Yhdistysten verkostotreffit aiheena sote-uudistus – tule kuulemaan, keskustelemaan ja ideoimaan yhteistyötä. Loviisaan Kumppanuustalo Kulmaan (Sibeliuksenkatu 3) maanantaina 4.12. klo 18–20.

Partnerskapsnätverket Kumaja organiserar Föreningarnas nätverksträff med temat sote-reformen – kom och lyssna, diskutera och skapa idéer i Kompanjonskapshuset Hörnan i Lovisa (Sibeliusgatan 3) måndagen den 4 december 2017 kl. 18–20.

Sote- ja maakuntauudistusta valmistellaan – missä nyt mennään? Miten muutokset vaikuttavat järjestöjen ja vapaaehtoisten toimintaan? Miten voimme vaikuttaa maakunnan palveluihin? Puhujina ovat maakuntauudistusta valmistelevasta Uusimaa 2019 -hankkeesta sote-osallisuusjohtaja Pirjo Marjamäki ja Loviisan kaupungin hyvinvointikoordinaattori Päivi Heikkilä.

Ilmoittautuminen / Anmälning
https://link.webropolsurveys.com/EP/D1CF666D223BB847 tai Kumppanuustalo Kulmaan arkisin klo 10–14, info@kumppanuustalokulma.fi tai 044 739 6301.

Lisätiedot / Närmare information
Hanna Sarajärvi, hanna.sarajarvi@kumaja.fi, p. 044 734 3120.