Yhdistysten media

Viritetään Kouvola yhdessä samalle taajuudelle. Kouvolan asukkaille perustetaan uusi tapa toimia: Oma media, joka kokoaa yhteen paikkakunnan äänet, kuvat ja kuulumiset. Median kautta sanomansa näkyviin ja kuuluviin saavat paikkakunnan yhdistykset ja asukkaita edustavat tahot. Median kautta voi tiedottaa tapahtumista, tilaisuuksista ja toiminnasta yleisesti.
Media avataan syksyllä 2017

Nyt haussa on nimi medialle.

Asukkaat voivat osallistua median tekoon jo alkumetreillä osallistumalla ja ehdottomalla nimeä perustettavalle medialle. Nimiehdotuksia kerätään heinäkuun loppuun asti. Elokuun alussa nimiehdotukset julkaistaan ja äänestetään elokuun aikana oma suosikki jatkoon. Valituksi tullutta nimeä ehdottanut palkitaan paikkakunnan omilla tuotteilla.

Lue lisää ja ehdota nimeä: *äänestys on päättynyt*

Yhdistysten media tuotetaan yhteistyössä Pohjois-Kymen Kasvu ry:n Uusi tapa toimia -hankkeen ja Kouvolan kaupungin yhteisöllisyyden edistämisen yksikön kanssa.

Uusi tapa toimia -hankkeesta voit lukea lisää osoitteesta:http://www.pohjois-kymenkasvu.fi/omat-hankkeet/uusi-tapa-toimia/